Wie ben ik? 

Mijn naam is Cecillia Lokhoff. Ik ben 28 jaar, woon in Gouda en ik ben werkzaam in het onderwijs. 

Dansen is mijn grootste hobby. Al van kleins af aan ben ik met dansen bezig. Toen ik 7 jaar was ben ik al begonnen met streetdance. Daarna heb ik nog een aantal jaar hiphop en jazzdance gedaan. Op mijn 15e ben ik begonnen met stijldansen, waarvan ik de afgelopen 11 jaar op wedstrijdniveau heb gedanst.  

Met al die danservaring wilde ik toch wat meer gaan doen. Dus bedacht ik om een opstart te maken met 'trouwen & dansen'. Bruidsparen kunnen laten schitteren met een fantastische openingsdans, is toch het mooiste werk wat je kan doen. 

In de tussentijd heb ik al veel bruidsparen mogen helpen met een mooie openingsdans, en ik help ook jullie daar graag bij! 

 

Hopelijk tot snel! 

 

 

 

 

Hoe werkt het? 

Zodra jullie besluiten om een openingsdans bij mij te laten maken, plan ik als eerste altijd een intake/kennismakingsgesprek in. Tijdens deze intake kunnen we elkaar beter leren kennen en bespreken wat jullie graag willen met de openingsdans. 

 

De meeste bruidsparen hebben vaak rond de 6 lessen nodig. De lessen kunnen bij het bruidspaar thuis gegeven worden of ik huur een zaaltje bij het bruidspaar in de buurt.

Na iedere les maak ik altijd een filmpje met de choreografie. Zo kunnen jullie voor het oefenen altijd nog even terug kijken, wat we tijdens de les gedaan hebben. 

 

Het kiezen van muziek voor de openingsdans is altijd lastig. Soms zijn er namelijk meerdere nummers die bij jullie als bruidspaar passen. Er kan dan ook voor een mix van nummers gekozen worden. Hierbij kan ik jullie ook bij helpen. Tijdens de intake kunnen we het hier over hebben. 

 

Tip: Het is verstandig om voldoende tijd te nemen, om te oefenen voor een openingsdans. Dus probeer de aanvraag ruim voor de bruiloft te doen.